Samarbeidspartnere

Shopping og inspirasjon

Dagen vil by på mange muligheter for shopping, inspirasjon og rådgivning. Her er noen av våre samarbeidspartnere:

IKEA

 
Vi i IKEA er lidenskapelig opptatt av livet hjemme, og vår visjon er å skape en bedre hverdag for de mange menneskene.
Vi mener at god design skal være tilgjengelig for alle, og ved å kombinere bærekraft, form, funksjon, kvalitet med en lav pris, oppfyller vi kravene vi har til det vi kaller «demokratisk design».

Louis Poulsen

Louis Poulsen er et internasjonalt designfirma etablert i Danmark allerede i 1874. Selskapet har alltid hatt som mål å ikke bare designe lamper, men også å forme lys og skape en atmosfære som får andre til å føle seg vel. Formen på lyset skaper rom, og deres produkter skal fungere harmonisk innenfor det rommet de definerer – indirekte, mykt og innbydende. En lampe fra Louis Poulsen er varig og går gjerne i arv ettersom materialkvaliteten er høy og designet er tidløst.

Wonderland

Wonderland er en av de ledende norske sengeprodusentene.

På Wonderland sin stand kan du prøve det siste innen norsk sovekomfort, og få tips om søvn og sengens betydning for å sove og restituere godt. Her er det lov å legge seg i de deilige sengene – og ta seg en liten pause. Livet byr på alt. Søvn gjør deg klar for mer.

Swedoor

Dører har veldig mye å si for det estetiske i hjemmet, og designet på innerdøren er like viktig som møblene.

Du kan velge en dør som smelter inn med resten av interiøret eller en dør som skiller seg totalt ut og tilfører en kontrast.
Besøk vår stand og la deg bli inspirert av alle mulighetene du har når det kommer til valg av design, farge og tilbehør til Swedoor dører.

Magnor

God norsk design siden 1896. 

På standen til Magnor finner du produkter som skaper lykke og begeistring. Alle glassprodukter er munnblåst og håndlaget, med stor omsorg og kjærlighet av dyktige håndverkere.

Her finner du populære produkter fra Magnor Glassverks til hyggelige spesialpriser denne dagen.

Håndbok i innredning og styling

På Ditt Hjem kan du kjøpe boken «Håndbok i innredning og styling» av Frida Ramstedt, til en egen interiørdagpris på kr 309 (veiledende pris er kr 349). Boken er en verktøykasse med grep og teknikker du kan ta i bruk for å skape det hjemmet du drømmer om. Boken forklarer grunnleggende regler og gir anbefalte råd om alt fra belysning til akustikk og proporsjoner. Denne bredt anlagte og svært innholdsrike håndboken er en proffbok for alle innredningsinteresserte og passer for alle typer hjem – uansett stil og smak. Du møter Frida Ramstedt på bokstanden, og hun holder også det spennende innlegget HJEMMET: ET STED Å VÆRE – ELLER VISE FREM? Fra scenen

ABChus

ABChus er en boligleverandør som ble etablert i 2000 og har siden starten levert mer enn 3800 boligenheter i Norge.

På standen kan du møte deres boligkonsulenter, og disse vil kunne svare på det du måtte lure på rundt husbygging, prosessen eller deres ferdighus og leveranser. I ABChus sin nye huskatalog vil du finne inspirasjon, priser og ferdighus for enhver smak.

Skap ditt unike drømmehjem! Vi gir deg rikelig med variasjonsmuligheter.

logo iKEA
retthejm-12
retthejm-13
retthejm-47