Program

Få masse inspirasjon!

Programmet er fylt med inspirerende foredrag fra de beste i bransjen, shopping og underholdning.

Kl. 09:00

Dørene åpnes: Registrering, samt shopping, inspirasjon og mingling i foajeområdet

Kl. 10-16:30

Inspirasjonsforedrag i salen. Dagen inkluderer også  to gode pauser hvor det blir tid til shopping, rådgivning og inspirasjon. Det taes forbehold om små endringer i programmet.

Spennende og lærerike foredrag med

Flere spennende foredrag kommer! Vi byr på et spennende program for deg som ønsker inspirasjon til hvordan du best kan skape velfungerende interiører i hjemmet ditt ved hjelp av gode tips og ideer til møblering, farger og innredning.

halvor bakke_rund
Konferansier

Halvor Bakke

ÅRETS KONFERANSIER

Halvor er kjent fra flere TV-programmer og jobber med interiør daglig på forskjellige arenaer. Han skal lede og inspirere oss gjennom dagen!

jon_rund
Produktdesigner og innredningsarkitekt

Jon Eliason

SKAP STEMNING MED BELYSNING

Innredningsbelysning – den enkleste og samtidig den vanskeligste måten å skape en bra innredning. Jon Eliason kjent fra «Tid for hjem» er en etablert designer. Han vil dele av sin grunnleggende kunnskap og egne erfaringer om hvordan han planlegger og bygger en velbalansert belysning. Som innredningsarkitekt har Jon skapt spennende interiører for hjem, hoteller og cafeer. Vi er heldige å fått med oss Jon i år også!

Frida Ramstedt Foto Bodil Berqvist kopi
BLOGGER OG FORFATTER

Frida Ramstedt

HJEMMET: ET STED Å VÆRE – ELLER VISE FREM?

En av de største og viktigste innredningstrendene i 2020 er bærekraft. Å innrede mer klimasmart handler ikke bare om å ha oversikt over økosertifiseringer og materialer. Det handler også om å få en ny holdning til hjemmet. Frida Ramstedt er grunder av trendenser.se (en av Nordens største innredningsblogger) og forfatter av boken ”Handbok i inredning & styling”, samt artikkelforfatter i en ny innredningserie for Bonytt. Frida vil dele av sin kunnskap om innredning, og vil gi deg tips til hvordan du kan skape et harmonisk og varig hjem som er godt for hele kroppen, og ikke bare for øynene.

Sara_ikea_rund
Hjeminnredningsspesialist

Sara Larsdotter Bendiksen

LA HJEMMET SKINNE

Gjennom flere hundre hjemmebesøk hvert år får IKEA ta del i de mange menneskenes drømmer og utfordringer. Kunnskapen og innsikten de får her tar de med seg videre for å forstå og tilrettelegge for hvilke behov folk har. Sara Larsdotter Bendiksen skal prate om hvordan omverden påvirker måten vi lever på i hjemmene våre. Hun vil også dele tips til hvordan du kan få personligheten din til å skinne - avhengig om du bor stort eller lite.

rundt bilde1
Interiør- og produktdesigner

Birgit Torkildsby

TRENDER OG FARGER

Birgit Torkildsby er interiør- og produktdesigner med lang erfaring og stor kunnskap om farger, mønster, materialer og innredning, og hun skal ta oss gjennom de siste trendene på interiørfronten.

Linda Steen_rund
Interiørarkitekt/møbeldesign

Linda Steen

SMARTE GREP SOM SKAPER HELHET

Linda Steen vil gi gode tips til innredning og planløsninger, og vise hvordan du kan få et velfungerende interiører hjemme. Linda er interiørarkitekt og møbeldesigner, og hun vil dele av sin lange erfaringer og vise sine smarte grep.

rund5
INTERIØRDESIGNER/SKUESPILLER

Kristin Skogheim

BO BRA PÅ LITEN PLASS

Kristin Skogheim er opptatt av small space living, og vil gi oss et morsomt og gjenkjennende foredrag om hvordan vi ikke bare kan overleve, men leve godt, med familie på begrenset plass.

ditthjem2020_rund
Arkitekt

Håkon Matre Aasarød

HYTTEMYSTERIET

Håkon Matre Aasarød er arkitekt og daglig leder i Vardehaugen Arkitekter. Kontoret jobber med alt fra turistvegprosjekter i Lofoten til feriehus på Bahamas. Håkon vil gi oss et inspirerende foredrag om den norske hyttekulturen og hvorfor vi som nordmenn er så nært knyttet til disse byggene.

rundt bilde2
REDAKTØR

Kriss Daatland

BONYTTS INTERIØRPRAT

21. januar slipper vi første episode av Bonytts interiørprat, en podcast som tar interiørinspirasjon til et helt nytt nivå. Vi besøker folk med boliger som vekker nysgjerrighet og tar dessuten opp ulike innredningstemaer knyttet til hjemmebesøkene. Vårens siste episode blir en livesending fra scenekanten, ledet av redaktør Kriss Daatland

VI DELER UT PRISEN «VAKRE HVERDAGSVARER» I 2020 OGSÅ

For å hedre de produsentene som forener funksjon og estetikk og skaper fine bruksting vi trenger i livene våre, vil Bonytt i 2020 dele ut prisen «Vakre hverdagsvarer». Du er med på avgjøre hvem som vinner og kandidatene avsløres i mars 2020. Vinneren avslører vi på Ditt hjem.   

Unn deg en lørdag med masse inspirasjon!